Adres & Contact


Straat: 
Deventerweg 96

Plaats: 7245 PM Laren

Tel: 06-39572566 (bereikbaar 24/7)

Mail: Info@35.204.4.166

K.v.K 58383816

IBAN: NL 15 RABO 0184147883

BTW-nummer: NL207644706B01

Ons doel

Waneer u bij ons sierbestrating koop, hopen wij u een millenia niet meer te zien. Dat is een hele raare opmerking denk u.

Maar wij van steengoedkoop.nl weten zoals geen ander dat sierbestrating voor vele een heftige investering is.

dan is het ook fijn dat het langdurig meegaat. dan weten wij dat investering in steengoedkoop het waard is geweest en voor ons zelf een schouderklopje als een confirmatie dat onze producten keisterk zijn

Wie zijn wij?

Wij zijn Daan en Tim Aalberts van Steengoedkoop.

Daan Aalberts geldt als een ervaren handelaar in sierbestrating en een deskundige op het gebied van tuinaanleg. Meer dan 25 jaar heeft Daan zijn eigen tuinadviescentrum gehad. Hij heeft altijd ingekocht bij Van Haren, wat later Excluton sierbestrating werd. Daarom hebben wij uitstekende connecties met onze leverancier.

Nadat Daan besloot om het wat rustiger aan te doen vanwege zijn leeftijd, besloot Daan Aalberts en zijn neef, Marinus Aalberts in 2003 toch nog via internet sierbestrating te verkopen, wat voor die tijd heel modern en ongekend was. Met trots kunnen we zeggen dat wij een van de eerste waren die dit deden, en zodoende bleef ons familiebedrijf intact en boekte het ook nog eens vooruitgang!

Nu 12 jaar later is het aan de zoon van Daan, Tim Aalberts het familiebedrijf door te zetten sinds 1-1-2015 is de taak aan hem de goede naam en reputatie van het bedrijf voort te zetten en uiteraard met venieuweningen te komen dat het bedrijf verder laat groeien.

Mijn persoonlijke dank aan mijn vader voor de evaring en kennis, en mijn neef, marinus voor de service gerichte aandacht aan klanten en liefde voor het bedrijf die hij door de jaren heeft ingestoken, en met alle respect en voldoening voort zal zetten.

De voordelen van Steengoedkoop op een rijtje:

Automatisch een offerte op maat vanaf €300

Persoonlijk advies (Altijd dezelfde medewerker die u helpt)

Maximaal 7 werkdagen levertijd;

De allerbeste prijs garantie; (echt waar)

Meer dan 30 jaar ervaring;

A-kwaliteit sierbestrating. (Geen B-Keuze)