• binnen 7 werkdagen geleverd
  • 25 jaar evaring
  • Wij maken u steenrijk

Tuintegels kopen

Tuintegels, exclusief gebruikt voor in de tuin en terras. Onze variant van de tuintegels zijn de ''60Plus'' collectie.
Lees meer

Goedkope tuintegels kopen

U zoekt goedkope tuintegels in het middensegment, dus niet te duur maar ook niet laag in kwaliteit, u wilt tuintegels kopen die voldoen aan de eisen die u stelt maar toch tegen een prijsje wat betaalbaar is?

Bij steengoedkoop.nl bent u bij het goede adres, niet alleen zijn deze tuintegels bij ons het beste verkocht maar ook zijn onze klanten het meest tevreden over deze tegels met de naam ‘60Plus’. Elk jaar wordt de formule iets verbeterd zodat voor het oog bijna niet meer te zien is dat het product van beton is gemaakt. Dat komt mede door de mineraal laag, of te wel de Xummum coating, die de betontegel beschermd en zo zijn unieke maar heel herkenbare uitstraling krijgt. Dus goedkope tuintegels kopen? Steengoedkoop.nl

Soorten en afwerkingen

Het is ook belangrijk welke afwerking en soort tuintegels u wilt hebben. Zo hebben wij twee soorten en twee afwerkingen. Wilt u een strakke en schone uitstraling dan is de naturel afwerking voor u, gaat u liever voor een meer chique en warme uitstraling dan is de Leisteen motief voor u de beste keuze. Er zijn nog veel meer verschillende soorten en afwerkingen bij de categorie ‘Siertegels’ waarbij de motieven variëren van Houtnerf ‘Wood Stone’’ tot zelfs 3D geprinte afdekking zoals ‘Ebano’ series

U heeft een tuintegel uitgekozen nu heeft u nog keuze tussen twee afwerkingen? De onderscheiding is dat de ‘Soft comfort’ een keer geborsteld is en de ‘’Soft finish’ twee keer geborsteld is. Dit zijn twee soorten afwerkingen, maar zo heb je ook getrommeld zoals bij de ‘abbeystone’ te zien is, die een oud en authentieke look geeft.

Afmetingen tuintegels

Bij Steengoedkoop.nl kunt u verschillende afmetingen tuintegels online kopen. Zo hebben wij de populaire 60x60 tuintegels in verschillende soorten en afwerkingen. Deze tuintegels zijn ook wel bekend als 60plus. Sinds 2017 zijn er twee nieuwe formaten bijgekomen, de 50x100 en de 60x120 bij wie het niet groot genoeg kan! De laatste twee jaar zijn er ook andere formaten in optrek in plaats van de 60x60 die een vierkante uitstraling heeft, nu zijn de 30x60 of 40x80 een langwerpige tegel, de nieuwe trend aan het worden. Je kan het bijna niet bedenken maar aan de keuze en variatie ligt het zeker niet, Genoeg keuze dus! zoals de naam suggereer ‘Tuin tegel’ is het bedoeld is het voor de tuin bedoeld en dus niet gebruiken voor oprit! Kwa Dikte adviseren 4CM omdat het al meer dan voldoende is voor de tuin of looppad U kunt altijd informeren bij ons als u het niet zeker weet.