• binnen 7 werkdagen geleverd
  • 25 jaar evaring
  • Wij maken u steenrijk

Zand en Grind

Zand en grind is uitstekend voor het decoreren van uw tuin of oprit, en te gebruiken als opvulling.
Lees meer

Algemeen

Hier kunt u alle soorten zand en grind vinden die wij aanbieden. Zand kunt u gebruiken als opvulling, en vulling voor in de zandbak. Grind kan worden gebruikt als standaard decoratie en opvulling, maar mocht u opzoek zijn naar een mooiere soort grind met een kleurtje neemt u dan een kijkje bij 'Natuursteen Grind & Split'

Welk soort heb ik nodig?

Metsel zand spreekt voor zich en wordt gebruikt voor metselen, voeg zand is het soort dat wordt gebruikt voor opvulling en straatwerk. Metsel zand is grof en daarom uitstekend voor metselwerk, voeg zand is fijner en zo blijven de tegels en stenen beter op zijn plaats. Het is belangrijk om altijd de juiste soort te kiezen voor het beste eindresultaat.

Zand is ook geschikt voor het decoreren van uw tuin of oprit. U kunt het uiteraard ook gebruiken als opvulling, en vulling voor in de zandbak. Als de korrels groter dan 2 mm zijn, dan spreken we over grind. De korrels zijn hele kleine afgebroken stukjes van verschillende soorten stenen en mineralen, maar ze kunnen ook van schelpen en koraal afkomstig zijn. Het is een natuurproduct, en hoe grover de korrels zijn hoe meer water het zand kan afvoeren.

Grind is uitstekend voor het decoreren van uw tuin of oprit. Maar het kan uiteraard ook worden gebruikt als een standaard decoratie en opvulling van uw tuin, mocht u opzoek zijn naar een mooiere soort grind neemt u dan eens een kijkje bij 'Natuursteen Grind & Split'. 

Soorten zand:

Verpakking

De bag is geen statiegeld zak en kan gewoon weggegooid worden.

Zand en grind is verkrijgbaar in 25 Kilogram en in een BIGBAG van 950 Kilogram.